Kiva kirjoittaa tiivistetysti kesästä tai tarkemmin kesälomasta.
Oli todella mahtavat neljä viikkoa.
-Uusia tuttavuuksia
-Kyyneliä,
-Läheisyyttä,
-Rakkautta,
välittämistä ja monet noista asioista tuli tyttäreni Aavan kanssa. 30päivää lomaa joista 10päivää Aavan kanssa. Isoja oivalluksia elämästä ja siitä miten toipuu ja etenee itsensä kanssa ja pystyy jo tasapainoiseen isyyteen, ainakin ajoittain ;)

Lisäksi voinee olla paikallaan sanoa, että rakkaus jonka menetin tyhmyyttäni tuli takaisin. Rakkaus on voima joka repii ja raatelee ajoittain, kun työ itsensä kanssa kesken.Ja helposti 2 sellaista ihmisiä ajautuu harhaurille siitä minkä takia he ovat toiselleen tärkeitä ja mihin toisessa ihmisessä alunperin ihastui. Joskus tulee sotkua kaikesta muusta kuin siitä mistä mikä tärkeintä. Tulee sotkua epävarmuudesta, peloista jotka haluaa tulla esiin "parisuhteessa" vaikka ne on kummankin omia hirviöitä, joista otettava vastuuu ja käsiteltävä eikä heitettävä toisen niskaan tai vastuulle. Ne ovat vain tunteita jostain kaukaa ja syvältä, ei enempää ei vähempäää.

Lisäksi menettämisen surua ollut mukana. Asiat menevät elämässä omalla painollaan ja aina ei käy niinkuin haluaisi ja ihmiset kasvavat ja kehittyvät joskus erisuuntiin. Ja näin kävi mulle suuren osan lapsuuden kaveripiirin kanssa. Kun ei ole yhteyttä ja oma-aloitteisuutta niin se kevytkin kaverisuhde kuolee ja kuihtuu. Mikään ei elä pyhällä hengellä ikuisuuksia. Ja nyt tuli eräs ajanjakso päätökseen. Tulevaisuudesta ei tiedä mut just nyt en koe heitä osaksi eläämäni ja he minua. Joten miksi leikkiä sitten sitä, vanhojen hyvien aikojen voimalla?  

Ja loppuu pakko fiilistellä Miami Vice on nerokas sarja.